“Jouw waarheid. Jouw gevoel. Jouw kracht.”

“Jouw waarheid. Jouw gevoel. Jouw kracht.”

“Jouw waarheid. Jouw gevoel. Jouw kracht.”

“Jouw waarheid. Jouw gevoel. Jouw kracht.”

“Jouw waarheid. Jouw gevoel. Jouw kracht.”

“Jouw waarheid. Jouw gevoel. Jouw kracht.”

Je wil gezien worden. Je wil bestaansrecht. Je werkt heel hard om jezelf te bewijzen, maar er komt een dag dan loop je vast.

 

Ik nodig je uit om in contact te komen met je eigen waarheid en deze leren uit te spreken, zodat jij weer energiek en gelukkig in het leven staat. Want juist in jouw waarheid zit de kracht om te zijn wie je bent.

 

Het enige wat jij hoeft te doen is te vragen.

WhatsApp Image 2021-07-23 at 15.32.34 kopie

Hoi, ik ben Marije. Puur, oprecht en betrokken.

 

Ik ben een lichaamsgerichte therapeut voor mensen die een oplossing zoeken voor hun spanningsklachten. Denk hierbij aan stress door uitdagingen in werk, relaties en zingeving.

 

Ik help jou op een natuurlijke manier in contact te komen met je onderbewustzijn. Doormiddel van [PRODUCT 1], [PRODUCT 2] en [PRODUCT 3] die ik faciliteer creëren we samen een nieuwe en geïntegreerde verbondenheid tussen lichaam en geest zodat je voorbij angsten, oude patronen, belemmerende overtuigen en traumastukken kunt stappen.

 

De sleutel tot een betere toekomst vol zelfverzekerdheid, liefde en energie begint altijd door naar binnen te keren. Het verleden hoeft niet hetzelfde te zijn dan jouw toekomst, tenzij je daar zelf voor kiest.

FEATURED IN:

Nu-nl-logo
logo-offline
logo2
  • "Ik heb op mijn eigen manier en tempo mogen ontdekken wat stilte voor mij betekent tijdens de stilteretraite Leven vanuit Zijn. Vanuit vrijheid, ruimte en vertrouwen. Dichtbij mijzelf, in het nu en echt mogen en kunnen zijn. Een bijzondere ervaring! De grote kracht van Marije is dat ze bij je is, bij de groep is, vanuit gelijkwaardigheid en je vanuit hier laat zijn. Ze vertrouwt op de mens, dat die zijn eigen kracht heeft, zijn eigen verantwoording neemt en heeft voor zijn of haar leven en de dingen die zich hierbinnen spelen. Juist daar begint je eigen zijn en jouw stilte."

"Ik heb op mijn eigen manier en tempo mogen ontdekken wat stilte voor mij betekent tijdens de stilteretraite Leven vanuit Zijn. Vanuit vrijheid, ruimte en vertrouwen. Dichtbij mijzelf, in het nu en echt mogen en kunnen zijn. Een bijzondere ervaring! De grote kracht van Marije is dat ze bij je is, bij de groep is, vanuit gelijkwaardigheid en je vanuit hier laat zijn. Ze vertrouwt op de mens, dat die zijn eigen kracht heeft, zijn eigen verantwoording neemt en heeft voor zijn of haar leven en de dingen die zich hierbinnen spelen. Juist daar begint je eigen zijn en jouw stilte."

- Johan

Mocht je willen weten of en hoe ik je eventueel kan helpen? Maak dan gebruik van mijn 30-minuten introductie sessie.

 

Dit gesprek is een eerste, vrijblijvende stap, naar jouw waarheid én kan zowel online of in mijn praktijk. De kosten hiervoor bedragen eenmalig 55,- euro. Je kunt het gesprek boeken via het contactformulier of via een bericht naar 058-2303009.