Over mij

IMG_20210703_202638_846

Inmiddels word ik gezien als een expert als het gaat om het ‘innerlijke proces.’ Maar dat is niet altijd zo geweest, sterker nog ik was vooral naar buiten gericht.

Voor zolang ik mij kan herinneren heb ik passie, fascinatie en liefde gevoeld voor de medemens. Daardoor was ik altijd gericht op de ander. Hoe zit jij in elkaar? Wat heb jij nodig van mij? Hoe kan ik jou zo goed mogelijk helpen? Als de ander zich maar goed voelde…

Maar uiteindelijke eiste deze bevlogenheid zijn tol. Ik belande in een zware burn-out. Doordat ik zo veel bezig was met iedereen om mij heen vergat ik mijzelf.

Door deze heftige, maar uiteindelijk prachtige ervaring, keerde ik voor het eerst in mijn leven echt naar binnen. Voor het eerst begon ik echt vragen te stellen aan mijzelf. Wie ben ik eigenlijk? Wat voel ik? Wat heb ik nodig? Waarom ben ik hier op aarde?

Er begon voor mij een reis door de wereld van therapie, haptonomie, meditatie en human-design. Ik volgde trainingen in healing en lichaamswerk. Opleidingen in non-duaal therapie, systemisch werk en voice diologue… Er kwam van alles op mijn pad en ook alles droeg een steentje bij aan mijn eigen proces.

Ik leerde mijzelf écht zien en begon mijzelf accepteren. Ik kreeg compassie voor al mijn rariteiten, mijn verhaal en mijn waarheid. Het pad dat ik zou gaan bewandelen als therapeut, facilitator en procesbegeleider werd helder.

Inmiddels bied ik mijn werk aan iedereen die zich aangetrokken voelt tot mijn manier van werken. Een manier waarin je eigen verantwoordelijkheid draagt en zelf regie hebt.

Wat jouw persoonlijke verhaal ook is of wat de aanleiding van je bezoek hier ook mag zijn. In elke situatie was er één component constant en dat was jijzelf. Als jij verandering wil ik je leven dan is er ook maar één persoon die dat verschil kan maken en dat ben jij.

 

Onze wereld is aan het veranderen. Ik zie bij steeds meer mensen het verlangen om echt verbinding te maken, maar daarvoor is eerst echte verbinding met jezelf nodig.

 

Ben jij bereid er alles voor te doen? Ben jij gecommitteerd ook wanneer het even wat moeilijker is? Als jij voelt dat het NU de tijd is om dit proces aan te gaan dan wil ik dat graag samen met jouw begeleiden.

Liefs,

Marije

IMG_20210703_202638_846

Inmiddels word ik gezien als een expert als het gaat om het ‘innerlijke proces.’ Maar dat is niet altijd zo geweest, sterker nog ik was vooral naar buiten gericht.

Voor zolang ik mij kan herinneren heb ik passie, fascinatie en liefde gevoeld voor de medemens. Daardoor was ik altijd gericht op de ander. Hoe zit jij in elkaar? Wat heb jij nodig van mij? Hoe kan ik jou zo goed mogelijk helpen? Als de ander zich maar goed voelde…

Maar uiteindelijke eiste deze bevlogenheid zijn tol. Ik belande in een zware burn-out. Doordat ik zo veel bezig was met iedereen om mij heen vergat ik mijzelf.

Door deze heftige, maar uiteindelijk prachtige ervaring, keerde ik voor het eerst in mijn leven echt naar binnen. Voor het eerst begon ik echt vragen te stellen aan mijzelf. Wie ben ik eigenlijk? Wat voel ik? Wat heb ik nodig? Waarom ben ik hier op aarde?

Er begon voor mij een reis door de wereld van therapie, haptonomie, meditatie en human-design. Ik volgde trainingen in healing en lichaamswerk. Opleidingen in non-duaal therapie, systemisch werk en voice diologue… Er kwam van alles op mijn pad en ook alles droeg een steentje bij aan mijn eigen proces.

Ik leerde mijzelf écht zien en begon mijzelf accepteren. Ik kreeg compassie voor al mijn rariteiten, mijn verhaal en mijn waarheid. Het pad dat ik zou gaan bewandelen als therapeut, facilitator en procesbegeleider werd helder.

Inmiddels bied ik mijn werk aan iedereen die zich aangetrokken voelt tot mijn manier van werken. Een manier waarin je eigen verantwoordelijkheid draagt en zelf regie hebt.

Wat jouw persoonlijke verhaal ook is of wat de aanleiding van je bezoek hier ook mag zijn. In elke situatie was er één component constant en dat was jijzelf. Als jij verandering wil ik je leven dan is er ook maar één persoon die dat verschil kan maken en dat ben jij.

 

Onze wereld is aan het veranderen. Ik zie bij steeds meer mensen het verlangen om echt verbinding te maken, maar daarvoor is eerst echte verbinding met jezelf nodig.

 

Ben jij bereid er alles voor te doen? Ben jij gecommitteerd ook wanneer het even wat moeilijker is? Als jij voelt dat het NU de tijd is om dit proces aan te gaan dan wil ik dat graag samen met jouw begeleiden.

Liefs,

Marije